De basis van Baetsen

Missie

Wij zijn uw duurzame partner in logistieke dienstverlening én recycling!

 

Visie

Wij zijn een professioneel familiebedrijf dat proactief, klantgericht en dé uitstekende partner in business is.

 

Kernwaarden

Duurzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen waar wij de hele dag mee bezig zijn.

Familiebedrijf

Wij zijn sinds de oprichting in 1960 nog steeds in hart en nieren een familiebedrijf. Dit uit zich onder andere in korte lijnen (we nemen snel beslissingen waar nodig) en de meer dan honderd procent inzet van al onze medewerkers.

Partner in Business & Klantgericht

Als Partner in Business staat de klant voor ons altijd centraal. Wij werken met oog en hart voor onze klanten en omgeving.

Professioneel & Proactief

Onze mensen zijn professioneel, proactief, denken met u mee en gaan pas naar huis als u tevreden bent. Wij staan immers 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, met ruim 290 medewerkers voor u klaar.

 

Motto

'Baetsen gaat verder!'


Dat is ons motto, daar staan we voor! Baetsen gaat verder waar anderen ophouden. Verder in persoonlijke, zorgvuldige dienstverlening en maatwerk voor u. Verder in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder in samenwerking met onze partners. En verder in ontwikkeling van onze medewerkers en ons technologisch vermogen.
Wij gaan verder om u verder te helpen!